Rólam


Takács Feri önportré

Takács Ferenc profi fotós vagyok. Sok szeretettel üdvözöllek a honlapomon!
A fényképezés minden folyamata kikapcsol, inspirál, jó légkörben nagyon jó élményekkel gazdagít, alapvetően ezért csinálom.

Örülök annak, ha a fotóim tetszenek az embereknek és szívesen nézik azokat. A pillanat fogva tartása egy képben egyedi és megismételhetetlen minden egyes felvételen.

Az ember folyamatosan keresi az élet értelmét, célját. Egy dologra rájöttem, hogy ne bonyolítsam túl: jó dolgokat csinálni jó!

A fotózást részben eszköznek tekintem. Eszköznek a fotózott személynek arra, hogy egyéniségét és küllemét (előnyösen) megmutathassa, és eszköznek a profi fotós számára, hogy kifejezze általa önmagát, közlendőjét.

Alapvetően pedig nem eszköz, hanem sokkal több annál: kihívás, alkotás, élmény, emlék.

Mindannyian nagyon sok dologtól formálódunk az élet során. Egy kép, egy tekintet az esszenciája a minket ért hatásoknak, helyettünk is beszél a fotó.

Fotó munka közben

Minden fotózás egyedi elképzelések szerint zajlik. Más – más a koncepció az alapján, hogy kültéri vagy műtermi a helyszín, kinek milyen célra készül a fotó (portrésorozat vagy modell portfólió, divatfotó, családi, esküvői, céges vagy bemutatkozó anyag, reklám, illusztráció) szükséges-e sminkes, fodrász is hozzá, stb…

A fotózás célja, körülményei sok mindent meghatároznak, így annak árszabása is ennek függvényében alakul. Természetesen az ideális koncepciót közösen alakítjuk ki, ahogyan mindenkinek megfelelő.

A képeket feldolgozva, fénykép retusálás után adom át.

Önnek / Neked is fontos, hogy szépnek lássanak és hogy magunkat annak láthassuk, kicsit kiemelve a hétköznapok szürke valóságából!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, tetszenek a képeim, lépj velem kapcsolatba.

 

© Copyright Takacsferi.hu +3630/407-78-43