Esküvői fotók – Násztudósítók

Zsámbéki romtemplom esküvői kreatív

Esküvői fotók – Násztudósítók

www.nasztudositok.hu

A jegyes- és esküvői fotózás során mindig együtt dolgozunk. Két fotós, két látásmód: így lesz kerek a fotóanyag, amit nagy szeretettel adunk át Nektek. Számtalan helyen olvashatjuk a házasulandók, vagy a rokonság kérdéseit: mi alapján válasszanak esküvői fotóst?

Érthető, hisz sokak életében az első és egyetlen ilyen különleges alkalom, ebből adódóan nem sok tapasztalattal rendelkeznek eme téren. A jó referenciák és az ajánlások persze nagyban segítik ezt a döntést.

A násznép által telefonnal készített esküvői fotók nyilván nem garantálhatják a professzionális szintet, nem pótolhatják a profi esküvőfotósok munkáit. Meg szoktuk kérni a párt, hogy szóljanak a vendégeknek, mert a szertartás alatt a képbe belógó videózó, fotózó kezek hada nem mutat jól az esküvői fotókon. Igyekszünk minden fontos és szép pillanatot megörökíteni, mi azért vagyunk ott. A vendégek ünnepeljenek, bulizzanak, mi pedig fotózunk. Ahogy a szlogenünk is mondja: “Ti egybekeltek, mi fotózzuk!”

wedding-photography-nasztudositok-2 wedding-photography-nasztudositok-3 wedding-photography-nasztudositok-4 wedding-photography-nasztudositok-5 wedding-photography-nasztudositok-6 wedding-photography-nasztudositok-7 wedding-photography-nasztudositok-8 wedding-photography-nasztudositok-9 wedding-photography-nasztudositok-10 wedding-photography-nasztudositok-12

© Copyright Takacsferi.hu +3630/407-78-43