Vintage kismama fotózás

Vintage, kismama fotózás

Vintage kismama fotózás

A kismama fotózás egy profi fotós életének egyik legszebb szegmense. Egy nő életében ez az áldott állapot különleges, várakozással teli.

Divatos dolog, és nagyon szép emlék lehet, egy kismama fotózás. Erre általában a 7.-8. hónap között szokott sor kerülni, mert ilyenkor már szépen látszik a pocak, de a kismama még könnyen mozog, és a jelentősebb vizesedés előtt van (már akinél fellép ez).

Sokan szeretik, ha nem sablonos, vagy fekete/fehér hátteres a pocakfotózás, hanem gyönyörű vintage stílusú enteriőrben, vagy vintage műteremben történik.

Az alábbi fotókat ilyen műteremben fotóztam:

Kismama fotó   Kismama fotózás testvérrel   Várandós fotó

Kismama fotózás árak   Műtermi kismama fotó ár   Kismama fotózás természetben

Kismama fotózás Budapest   Apa és kismama fotózás   Műtermi kismama fotózás

Műtermi kismama portré fotózás   Vintage várandós fotózás

Várandós anyuka portré   Leendő szülők, kismama fotózás

Természetesen a várandós fotózás során is mondhatjuk “kötelező” a profi smink és frizura elkészítése, amiben tudok segíteni, ajánlani szakembereket, akik a helyszínen készítik el a sminket, és hajat.

3-4 féle ruhát biztosítok a pocakfotózás során igény szerint, természetesen frissen mosva, tisztítva. Szívesen veszem azt is, ha a kismama készül ötletekkel, ruhákkal, kellékekkel, vagy akár egy friss csokor virággal, amit szeret.

Egy-egy várandós fotózás közben gyakran ott vannak a kistestvérek, az apuka is. Nagyon szép, meghitt pillanatokat kaphatunk lencsevégre.

A pocakfotózás 1-2 óra időtartamú, megbeszélésünk szerint és időben érdemes a stúdiót lefoglalni, mert hamar betelnek az időpontok.

A vintage fotóstúdiók, műtermek jellemzően napfénystúdiók, ami azt jelenti, hogy szép természetes fényekkel fotózunk, nem irányított mesterséges fényekkel, vakukkal, lámpákkal.

Ez meghatározza a fotózások időpontját is, annyiban, hogy nyáron szinte egész nap, de téli időszakban 10 – 15h között érdemes fotózni, mert utána már nincs elegendő természetes fényünk.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok személyesen, telefonon, vagy akár e-mailben is.

Szuper kismama fotózásokat kívánok! 🙂

© Copyright Takacsferi.hu +3630/407-78-43